Cautare

5361 de rezultate pentru "revista hofigal natura si sanatate nr 10" (5.17 secunde)
topirea calotei de gheata a Groenlandei (unii estimeaza ca, in acest ritm, gheata va disparea definitiv la sfarsitul acestui secol), ceea ce ar duce la diminuarea semnificativa a protectiei in lupta planetei cu ultravioletele, la cresterea nivelului marilor si oceanelor si, in consecinta, si la inundarea zonelor costiere, si asa confruntate cu eroziunea.
topirea calotei de gheata a Groenlandei (unii estimeaza ca, in acest ritm, gheata va disparea definitiv la sfarsitul acestui secol), ceea ce ar duce la diminuarea semnificativa a protectiei in lupta planetei cu ultravioletele, la cresterea nivelului marilor si oceanelor si, in consecinta, si la inundarea zonelor costiere, si asa confruntate cu eroziunea.
Fundatia Vodafone Romania si Asociatia MAME anunta lansarea proiectului Prioritate pentru Sanatate, pentru sprijinirea copiilor si tinerilor cu probleme grave de sanatate din Romania.
Optimashop.ro - cel mai complex magazin online de health&beauty din Romania - reuneste incepand cu luna mai 2016 toate gamele dermato-cosmetice din portofoliu in spatiul Farmaciei Crisia-Farm, transformat intr-un veritabil showroom menit sa faciliteze clientilor atat experienta directa cu produsele cat si accesul la consultanta de specialitate.
"Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat: ... Primul numar al revistei "Historia Special" este scris integral de Ion Cristoiu si analizeaza o teza absurda chiar si pentru comunisti:
In revista UZP (publicatie editata de UNIUNEA ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA), puteti citi un articol excelent, scris de un senior al presei romanesti - Serban Cionoff:
In Franta, Belgia si Elvetia, aceasta sarbatoare are loc in prima duminica a lunii, cand natura isi imbraca mantia multicolora cu cele mai frumoase flori, ce incarca aerul cu parfum, culoare si sanatate.
Coalitia pentru Familie, neafiliata confesional sau politic, la care au aderat 44 de organizatii neguvernamentale, fundatii si asociatii si 4 federatii romanesti care militeaza pentru promovarea valorilor familiei traditionale, a realizat o recapitulare rapida a principalelor argumente ale Referendumului pentru clarificarea definitiei casatoriei in Constitutie si a motivelor pentru care acestea nu sunt valide.
Romania ofera celor indragostiti de natura peisaje uimitoare si trasee pe care putini isi imagineaza ca vor sau pot calca vreodata.
Ce sa faceti cand Tu vrei la munte si Ea vrea la mare ? Cele 5 motive diferite care va ajuta sa petreceti o vacanta de neuitat Zilele astea discutam cu prietena mea si nu stiam ce sa alegem pentru vacanta de vara aceasta.
Dorinta nu e ceva care sa se mentina constant, si dorinta sexuala, la fel ca orice alta nevoie umana, se stinge daca este satisfacuta.
Presedintele UDMR, ministrul de stat Markó Béla, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca reprezentantii formatiunii sale politice resping categoric majorarea TVA si includerea pensionarilor in categoria contribuabililor la sistemul de sanatate si se tem de efectele lor.
Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata. Prin ei ne ies la iveala ranile si tot prin ei evoluam. Relatiile cu ceilalti sunt si ele influentate de configuratiile astrale ale momentului.
Cercetatorii americani au ajuns sa le dea dreptate colegilor lor britanici, contrazicandu-si propriile studii anterioare!
Opereaza la Spitalul Colentina dupa ce a stat 8 ani in Marea Britanie unde, prin multa munca isi castigase un loc extrem de bine vazut, un salariu care ii asigura un trai mai mult decat decent si posibilitatea de practica medicina la standarde inalte.
Ministerul Sanatatii a revizuit Planul National pentru canicula si a activat Comitetele de coordonare a interventiei rapide in cazul declansarii perioadelor de canicula, de la nivelul directiilor de Sanatate Publica si al serviciilor de ambulanta.
Pe site-ul de stiri Pro TV, cititorii au postat comentarii dezaprobatoare la adresa presedintelui Traian Basescu, care a petrecut in direct de Revelion si a facut urari intr-o maniera considerata fariseica de cititori, dar stropite din belsug cu sampanie.
In replica, liderii maghiari au incercat sa-i forteze mana lui Emil Boc si sa obtina inca un portofoliu pe langa cele patru detinute deja, informeaza realitatea.net.
Bogdan Tiberiu Iacob) Reforma Sanatatii, un act in beneficiul mafiilor transnationale A doua declaratie a lui Stan afirma ca mult trimbitata reforma a sanatatii este, de fapt, un act in beneficiul mafiei transnationale a fraudarii asigurarilor de sanatate, cu binecuvintarea presedintelui Traian Basescu.
In cele 144.000 de euro intra si cheltuielile de recrutare si selectie, precum si de training, care pot ajunge, pentru partea de productie, la 300 de euro pe om, la care se adauga salariul (100%) pe o luna (cand angajatul nu face nimic decat training) plus 50% din salariul celui care ii face training.
google-analytics.com